SUSRET MAJKE I SINA POSLE 30 GODINA U PROGRAMU UŽIVO! Suze u Novom jutru – prizor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim: ‘MAMA SMIRI SE, NISI TI NIŠTA KRIVA’

SUSRET MAJKE I SINA POSLE 30 GODINA U PROGRAMU UŽIVO! Suze u Novom jutru – prizor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim: ‘MAMA SMIRI SE, NISI TI NIŠTA KRIVA’

Zdenka Mijailović, autorka knjige „Osuđena“ posle 30 godina srela se sa sinom Milošem koga nije videla od njegove druge godine života.

Zdenka Mijailović, autorka knjige „Osuđena“ živi u Nici i ima pet sinova, a jednog nije videla od njegove druge godine života. Upravo je to bio motiv za pisanje knjige – da on sazna istinu.

– To je bio glavni motiv da objavim knjigu. Počela sam da je pišem za sebe, ali sam zbog njega htela da objavim kako bi je pročitao jer ne bih mogla sve to da mu ispričam po redu, da vidi da li želi kontakt. Kniga je došla do njega i pročitao je u jednom danu – priča Zdenka.

Kako kaže sin je pronašo me preko društvenih mreža, malo smo komunirali, naš dijalog je prestao zbog nekih ubeđenja koja je imao.

– Živeli smo u Nemačkoj, a Miloš je ostao u Zemunu. U nekom trenutku se našao sam u prostoriji kada je imao dve godine, popeo se na sims na 7. spratu, komšije su to videle. Jedan komšija je ušao i spasio ga da ne padne. Neko je to prijavio Centru za socijalni rad, uzeli su ga i dali na usvajanje – ispriačala je Zdenka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ona kaže da je o svemu obavestio bivši suprug – preko telefona.

– Mislila sam da će sve srediti kada se vratim, ali nikada nisam dobila informaciju ko su usvojitelji – istakla je ona.

Zdenka nije znala da će sada uživo u Novom jutru kod Irine Vukotić posle 30 godina prvi put videti sina. Očekivala da će se susreti tek većeras.

Miloš joj je pao u zagrljaj, rekao da ona ništa nije kriva i da mu je važno samo da je živa i zdrava.

– Mama nisi ti ništa kriva, smiri se – rekao je Miloš pokušavajući da umiri Zdenku koja se gušila u suzama.

– Javila se osoba, ispričala priče o ženi koje nikad nisam video. Neću da kažem šta je sve govorila, a govorila je kao da mrzi. Ja ne osuđujem nikog, osuđujem kad majka ostavi dete ispred kontejnera. Ja sam pristao na susret, želim da je upoznam i vidim kakva je osoba – ispičao je Miloš.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

– Zdenka, zašto je prošlo 30 godina? – pitala je Irina, na šta je Zdenka rekla:

Ne mogu da opišem, ovo nisam očekivala. Ja ovo ne mogu da opišem kako se osećam. Prošlo je 30 godina, pronašao me je, sin srednji je objavio na moj rođendan sliku i čestitao mi je rođendan. Meni je stigla poruka od Miloša: „Prvi put vidim kako mama izgleda“. Ja ga ne bih pritiskala za susret. Sve što bude želeo biće tako, niko njega nikad nije zaboravio. Nisam pritiskala ni kad smo uspostavili prvi kontakt, htela sam da prvo pročita knjigu. Miloš nije upoznao biološkog oca, a nisam ni ja.

Foto: Printscreen TV Pink

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *