Na vidiku REŠENJE ZA MLADENOVAČKU KERAMIKU: Ministar Basta razgovarao sa predstavnicima ODBORA POVERILACA

Na vidiku REŠENJE ZA MLADENOVAČKU KERAMIKU: Ministar Basta razgovarao sa predstavnicima ODBORA POVERILACA

Po prvi put imamo pravu i pravilnu podršku državnih organa s ciljem da se problem Keramike zaista reši, rekao predsednik OP Avdo Čardžić.

Na inicijativu Ministra privrede Radeta Baste danas je u prostorijama Ministarstva održan sastanak sa članovima odbora poverilaca AD Keramika.

– Po prvi put imamo pravu i pravilnu podršku državnih organa s ciljem da se problem Keramike Mladenovac reši što pre. Ono što je najvažnije, Vlada Srbije i Ministarstvo privrede, a pre svega premijerka Ana Brnabić i ministar Rade Basta su zaista u svemu iskreni i iskazuju jasan i ozbiljan stav da se u što kraćem roku učini sve što je moguće a istovremeno i u skladu sa zakonom, ne bi li se priča pokrenula s mrtve tačke u ispravnom smeru – kaže Čardžić i dodaje:

– I ovog puta nema reklamiranja unapred niti slikanja u cilju sticanja političkih poena, već će postignuti rezultati govoriti sami za sebe. Iskreno sam zadovoljan ishodom današnjeg sastanka, srdačnim prijemom, ali pre svega konstruktivnim razgovorom – istakao je Čardžić.

Sastanku u Ministarstvu privrede prisustvovao je i predstavnik JP Srbijagas, kao član Odbora poverilaca.

IZVOR: K1INFO, FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *