Najslađa trka ‘Bebiron puzijada’ ponovo u Beogradu!

Zdrave bebe su pokretne bebe! Ako vaš bebiron voli puzanje, evo prilike da se pokaže.

U subotu 12 novembra sa početkom u 11 sati, očekuje vas najslađa od svih trka – Bebiron puzijada. Deveti put zaredom, savetovalište Bebiron, ponovo će obradovati naše najmlađe i pružiti im priliku da se druže, puze, pokažu šta znaju i vrate vam osmeh na lice.

Jedino pravilo i uslov za učešće je da bebe moraju biti uzrasta od 8 do 14 meseci. Za najspretnije i najbrže, savetovalište Bebiron je pripremilo vredne poklone, slatke paketićem, diploma i zlatne medalje.

Zato drage mame i tate, prijavite svoje bebe i dođite da se svi zajedno dobro provedemo, uživamo sa mališanima.

Nakon puzijade, u 14 sati na istom mestu održaće se edukativna besplatna školica za trudnice, na kojoj će zdravstveni stručnjaci, među kojima su ginekolog, pedijatar i patronažna sestra. Oni će govoriti o brojnim temama koje su od izuzetne važnosti za buduće mame, poput vođenja trudnoće, o ranom rastu i razvoju bebe, dojenju, nezia i ishrani beba i dece.

Posle predavanja, svi učesnici mogu da pitaju predavače sve što ih zanima. Za sve prisutne pripremljeni su vredni poklon paketi.

– Organizator puzijade i besplatne školice za trudnice je digitalno savetovalište Bebiron, koje nastavlja da brine o najmlađima, o roditeljima, ali i budućim roditeljima. Naši eminentni stručnjaci, patronažne sestre, ginekolozi, pedijatri, putem Viber javnog naloga koje je dostupno 24 sata svih sedam dana u nedelji, pružaju pomoć, savete i brojne odgovore roditeljima u svakom trenutku. I zato poverenje u našu stručnost raste iz dana u dan. Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron na stranicama putem Viber community-a, Facebooka i Instagrama. Čekamo vas! – rekli su organizatori.

IZVOR: PINK.RS, FOTO: PIXABAY.COM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »