JOŠ 8 DANA DO PRVOAPRILSKOG STAND UP SHOW-A U KOMBANK DVORANI I BUSTER DOZE SMEHA ČETVORICE DOMAĆIH I REGIONALNIH KOMIČARA

SRĐAN OLMAN UOČI NASTUPA: VIDIMO SE NA GRUPNOJ PSIHOTERAPIJI U KOMBANK DVIORANI

ANDRIJA DABANOVIĆ: PUBLIKU OČEKUJE DVA SATA KVALITETNOG PROGRAMA

I ovogodišnji o1. april biće u Kombank Dvorani obeležen u duhu šale uz tradicionalni „Stand up show“ čuvene četvorke komičara, koji je beogradsku publiku u punoj sali Dvorane zabavio i decembra prošle godine, ali i nekoliko godina unazad.

Popularni i priznati stand up komičari, koji su uveliki osvojili simpatije publike u Srbiji, ali i regionu i širom Evrope:  Srđan Jovanović, Srđan Olman, Aleksandar Perišić i Andrija Dabanović doprineće da u  prvoaprilskoj večeri komedije na sceni Kombank Dvorane zavladaju dobro raspoloženje, smeh i pozitivne vibracije.

Kako poručuju, publiku na Svetski dan šale, očekuje buster doza
pozitivne energije i lekovitih šala, i uveravaju obožavaoce stand up-a da  smeh zaista produžava
život!

Srđan Olman dobro poznat ovdašnoj publici poziva publiku na kako kaže „grupnu psihoterapiju“, dok komičar iz Crme Gore Andrija Dabanović ističe: „S nestrpljenjem iščekujem nastup u Kombank dvorani. Siguran sam da će publika i ovog puta biti i više nego zadovoljna jer smo za njih pripremili dva sata kvalitetnog programa“.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I PUTEM TICKETS.RS

SRĐAN OLMAN FOTO: MILAN BABIĆ
ANDRIJA DABANOVIĆ, FOTO: KD PROMO