POD ČIJIM ĆE IMENOM KOMBANK DVORANA BITI PREPOZNATLJIVA U BUDUĆNOSTI? Za 7 dana kraj konkursa za naslovnog sponzora!

Još svega nedelju dana ostalo je do završetka javnog poziva za naslovnog sponzora, po kome će kultni, multifunkcionalni objekat u centru grada- Kombank Dvorana u budućnosti nositi ime. Podsetimo, javni poziv raspisan je 11. Februara, a završava se 15. marta. Iz poznate kulturno-umetničke institucije poručili su još ranije da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta, koji ujedno ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

Podsetimo, u skladu sa “Javnim pozivom za izbor naslovnog sponzora” objekta (čiji je trenutni naziv Kombank Dvorana ), odluku o dodeli ugovora, Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva. Samim tim, očekuje se da veoma brzo javnosti bude poznato čije će ime stajati na tabli čuvene Dvorane.

Kako kažu u Dvorani Doma Sindikata, na čijim temeljima je nikla jedna od najposećenijih i najmodernijih institucija kulture – Kombank Dvorana, kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu „Dvorana“ dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica. Prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od 1 mil EUR, kao i predlog imena objekta, a Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

Podsećanja radi, Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Više informacija o javnom pozivu pogledajte OVDE

Foto: Kombank dvorana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »