BESPLATAN KONCERT TROPIKO BENDA POVODOM DANA ŽENA! Sale Tropiko poručuje svim damama: Volite, budite voljene, vi ćete spasiti sve(t)!

Povodom jednog od najlepših praznika, Međunarodnog dana žena, Gradska opština Palilula poklanja besplatan koncert Tropiko benda svim Palilulcima, a posebno damama koje žele da provedu svoj dan uz spektakularnu atmosferu koju najavljuje frontmen jednog od najpoznatijih beogradskih sastava koji ujedno ovom prilikom poručuje svim damama: „Volite, budite voljene, vi ćete spasiti sve(t)!

Koncert se održava u utorak, 8. marta na parkingu BIG Fashion -a, u Višnjičkoj 84 sa početkom u 20 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Kako bend ove godine proslavlja dvadeset godina uspešnog postojanja na muzičkoj sceni, ovaj koncert će sasvim sigurno odisati posebnom energijom jer kako i sami članovi benda kažu: „Emocija i energija koju ima publika pruža, najveća je pokretačka snaga za njihovo stvaralaštvo!”

Ovo je jedinstvena prilika za uživanje u najvećim hitovima Tropiko benda koji nakon šest studijskih albuma i desetine singlova, najavljuju da su u pripremi još tri singla koji će uskoro ugledati svetlost dana ali i novi album na kojem se radi strpljivo i temeljno kako bi sve bilo savršeno pre samog izdanja.

Izvor: Pink.rs, Foto: GO Palilula

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »