Radovi na renoviranju pošte u Ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović obišao je danas zajedno sa direktorom JP Pošta Srbije Zoranom Đorđevićem radove na renoviranju pošte u Ulici Patrisa Lumumbe 50 na Karaburmi, koje finansira Opština.

– Gradska opština Palilula sa zadovoljstvom učestvuje u renoviranju pošte, jer to doprinosi poboljšanju uslova i kvalitetnijoj usluzi koju Pošta Srbije pruža našim građanima na Karaburmi – rekao je Ivanović. Saopštio je da Opština finansira krečenje prostorije, postavljanje spuštenog plafona (tzv. armstrong plafona), sređivanje osvetljenja, uređenje platoa ispred ulaska u poštu, a srediće u budućnosti ulicu i prilaz iza objekta pošte.

FOTO: GO PALILULA

Direktor JP Pošta Srbije Zoran Đorđević tokom obilaska radova izjavio je da je pošta na Karaburmi u Ulici Patrisa Lumumbe jedna je od mnogobrojnih pošta čija je adaptacija trenutno u toku.

– Naša želja je da u narednom periodu svi naši objekti budu modernizovani, na čemu se renoviranjem objekata širom Srbije intenzivno radi – rekao je Đorđević i dodao:

FOTO: GO PALILULA

– U planu je otvaranje još trista pošta uključujući ugovorne pošte, dok su bolji uslovi rada jedan od prioriteta Pošte Srbije u narednom periodu.

Pošta radi u punom kapacitetu, jer se radovi izvode uz obezbeđenje uslova za nesmetano funkcionisanje usluga i prisustvo stranaka.

FOTO: GO PALILULA

Izvor: Pink.rs, Foto: GO Palilula

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »