U Bijeljini je osvanuo veliki broj bilborda i plakata sa snažnom porukom: ,,Pomažu nas braća da Srpska bude jača – Hvala Vučiću na podršci!“

Pored velike fotografije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pobrojani su samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija, realizovani ili najavljeni za realizaciju u Republici Srpskoj: škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.

FOTO: FOTO/POKRET ZA BIJELJINU, MILENKO MITROVIĆ

Iza postavljanja bilborda stoji ,,Pokret za Bijeljinu“, potvrđeno je iz ove stranke.

,,Ovo je mali gest zahvalnosti predsedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedeljiv narod koji živi na dve strane reke Drine“, rekao je predsednik ,,Pokreta za Bijeljinu“ Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

FOTO: FOTO/POKRET ZA BIJELJINU, MILENKO MITROVIĆ

Pokret za Bijeljinu podržava Aleksandra Vučića u borbi za predsedničke izbore u Srbiji i poziva sve Srbe u Srpskoj da 3. aprila glasaju za njega.

FOTO: FOTO/POKRET ZA BIJELJINU, MILENKO MITROVIĆ

,,Pored dosljedne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, Srbija je na Vučićevu inicijativu, uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao zajednički praznik svih Srba, te redovno obilježava stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i Oluji“ zaključuje Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

FOTO: FOTO/POKRET ZA BIJELJINU, MILENKO MITROVIĆ