Poverenici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo Zoran Tasić i Miloš Markov i član Opštinskog odbora Aleksandar Veselinov, uručili su pakete zimske garderobe i obuće devetočlanoj porodici Nećakov – Janković u Barandi.

Ovaj bračni par ima sedmoro dece, slabijeg su materijalnog stanja, tako da im je ova pomoć dobro došla.

Poverenik OO SNS Opovo Zoran Tasić ističe aktivnu socijalnu politiku kao osnovno načelo Srpske napredne stranke.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/SNS OPOVO

„Osnovno načelo Srpske napredne stranke jeste aktivna socijalna politika. Mi smo danas svojim ličnim primerom i angažovanjem na ovaj dan Svetog Vasilija i Srpske nove godine obišli jednu veliku porodicu sa puno dece i pokušali da ličnim primerom pokažemo šta jeste bavljenje politikom i šta je to što Srpska napredna stranka radi prethodnih 10 godina.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/SNS OPOVO

Ono što smatramo da je odgovorno bavljenje politikom jeste baš ono što smo mi danas uradili, a to je da pokušamo na jedan simboličan način obradujemo jednu porodicu i ovu decu učinimo srećnijom i veselijom. Ako smo mi danas kao ljudi koji se bave politikom, svako sa svoje pozicije, uspeli da ovoj porodici učinimo današnji dan bar malo lepšim i boljim, mislim da smo svoj posao odlično odradili“, poručio je Tasić.

U paketima se nalaze nove zimske jakne i zimske cipele za sedmoro dece porodice Nećakov – Janković, a sredstva za kupovinu paketa prikupljena su prilozima članova Opštinskog odbora SNS Opovo.

Tasić smatra da je briga o običnom čoveku osnova političkog delovanja ali da ličnim primerom i humanitarnim radom svaki pojedinac i član stranke daje svoj doprinos.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/SNS OPOVO

„Želim da napomenem da su članovi našeg Opštinskog odbora prikupili novac za donaciju i kupovinu ovih „poklončića“ i da će ovakvih i sličnih akcija u narednom periodu biti još mnogo. Ono što moram još da napomenem jeste da je Srpska napredna stranka, partija koja je potekla iz naroda i da je osnovno načelo kojim ćemo se baviti u budućnosti i kojim treba da se bavi svaka normalna politička stranka, briga o običnom čoveku, što i jeste osnova političkog delovanja“, izjavio je Tasić.

Srpska napredna stranka na državnom nivou vodi odgovornu socijalnu i pronatalitetnu politiku, a to njeni članovi pokazuju i svojim ličnim primerom.

Izvor: vojvodinauzivo.rs, Foto: Printscreen YouTube/SNS Opovo