‘SRCE MI JE PUNO!’ Handanović povodom otvaranja klizališta na Trgu Republike: Interesovanje građana je veliko! Možemo da primimo 350 klizača u isto vreme!

Damir Handanović, direktor CEBEF-a se zahvalio Goranu Vesiću zameniku gradonačelnika grada Beograda, i celoj ekipi koja je učestvovala u realizaciji, i koja je učinila da Beograd dobije klizalište na Trgu Republike.

Kako je Handanović dodao, ovo je pokazatelj da je Beograd metropola, i da Beograd može da se takmiči sa svetskim gradovima, zbog čega mu je, kako je naveo, srce puno.

– Od samog iovaranja danas u podne, interesovanje građana je veliko. Klizaliđte će raditi od 10 do 22 sara, sve do 28. februara – rekao je Handanović.

Handanović je dodao da u sklopu klizališta postoji natkriveni deo, deo koji je otvoren oko spomenika Knezu Mihailu, i koji je na raspolaganju kada su prisutne slabe padavine.

Danas je klizanje besplatno. U sklopu Beogradske zime mislim da sve ustanove kulture prate mere Kriznog Štaba. Na prostoru klizališta od 2000 kvadratnih metara možemo da primimo  do 350 klizača u isto vreme. Poštujemo mere i naravno apelujemo na sve da se vakcinišu – istakao je Handanović.

Izvor: Pink.rs, Foto: Grad Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »