KULTNI HIT – pesma „MAMA“ grupe VAN GOGH u novom akustik live spotu! (VIDEO)

Spot za akustik verziju pesme „Mama“, najava je ekranizovanog akustik koncerta grupe Van Gogh, u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na Youtube kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone grupe Van Gogh – poručuje frontmen Zvonimir Đukić Đule.

Da hit ne odoleva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu „MAMA“ (sa albuma STRAST iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019. godine.

– Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava, – ističe Đukić.

Na koncertu su podsetimo u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: Viline vode, Mama, Za godine tvoje, Opasan ples, Tanka nit, Klatno, Nešto vuče me dole, Da li zna, Kolo, Anđele moj brate, i mnoge druge.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama „Za suze nema vremena“ i „Više te ne volim ko pre“ kao i spotova za pesme „Možda baš sad“, „Gotovo je sve“ i „Emotivno miniran“ u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma „More bez obala“. Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona. Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu „Zrno čarolije“ Zvonimira Đukića Đuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Izvor: Pink.rs, Foto: Marko Edge

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »