‘NIJE SE UZNEMIRIO!’ Brnabić otkrila kako je Vučiću u Albaniji: Čula sam se sa predsednikom!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je proteste albanskih u Tirani protiv inicijative „Otvoreni Balkan“.

– Čula sam se sa predsednikom oko 19:15 i sve je u redu. Pitala sam da li sve u redu, rekao je da je sve super i nije se uznemirio. On ima i podršku iz Beograda. Svuda u regionu možemo da vidimo kao ovo u Tirani, neki ljudi ne mogu da zamisle drugačiju budućnost. Aleksandar Vučić je vizionar i video je za drugačiju budućnost da moramo da uradimo nešto drugačije i da imamo slobodu kretanja, i ljudi, i usluga da bismo napravili drugačiju budućnost – rekla je premijerka.

– Jedina njihova politika je politika sukoba, a ne politika saradnje. Mnogo političara, nažalost, su političari prošlosti koji žele da grade svoju politiku sukobima. Srbija je tu promenila stvari. Jedna Srbija može da pobeđuje i u tehnologiji i u obrazovanju… i onda oni vide da Srbija može među prvima da nabavi vakcine. Verujem da će građani regiona pobediti i da će biti sve više državnika sa vizijom kakvu ima Vučić – rekla je Brnabić.

Izvor: Novosti.rs, FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »