Srpska solidarnost prikuplja finansijska sredstava i slatkiše za pripremu Božićnih i Novogodišnjih paketića za male heroje sa Kosovai Metohije

Humanitarna organizacija Srpska solidarnost sedmu godinu za redom organizuje akciju prikupljanja finansiskih sredstava i slatkiša za pripremu Božićnih i Novogodišnjih paketića za naše male heroje sa Kosovai Metohije.

Akcija traje do 15. decembra, a podela paketića biće za Božićne praznike i za Srpsku Novu godinu.

– Uz naš slogan NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO pozivamo sve ljude dobre volje kao i društveno odgovorne kompanije da nam se priključe u ovoj akciji i tako izmamimo što više osmeha naše dece sa Kosova i Metohije – poručuju iz Srpske solidarnosti.

Oni navode dasu prošle godine uz pomoć humanih i dobrih ljudi uspeli da sakupe i podele 3.500 paketića deci na Kosovu i Metohiji.

– Spisak donatora novčanih kao i donacija u slatkišima biće dostupan na kraju akcije na našim društvenim mrežama (FB, instagram i tviter) kao i na sajtu www.srpskasolidarnost.com. Svi koji su zainteresovani za doniranje slatkiša mogu videti spisak gradova na našim društvenim mrežama – kažu u humanitarnoj organizaciji Srpska solidarnost i dodaju:

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Novčane donacije za pripremu paketiha mogu se uplatiti na Žiro račun: 340-11013053-38
PayPal: srpskasolidarnost@gmail. com

INSTRUKCIJE ZA UPLATU NA DEVIZNI RAČUN:

Currency tag (EUR,$,RUB…)
SW1FT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338 NAME: Srpska solidarnost ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12
Svrha uplate — Najslađi karavan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »