„Gradska čistoća“ jedino komunalno preduzeće u Beogradu odlikovano medaljom za zasluge

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, ukazao je ogromnu čast JKP „Gradska čistoća“ odlikovanjem preduzeća srebrnom medaljom za zasluge u borbi protiv nevidljivog neprijatelja Kovid 19.

„Iako bez ceremonije uručenja odlikovanja, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, predsednik Aleksandar Vučić, nam je ukazao veliku čast ovim priznanjem za sve napore koje smo uložili da se sačuvaju zdravlje i životi građana Beograda tokom borbe protiv Kovida 19. Izuzetno sam ponosan što rukovodim JKP „Gradska čistoća“ koje je jedino odlikovano komunalno preduzeće u Beogradu. Važno je što smo u teškim danima pokazali jedinstvo i radili predano, dajući maksimum kako bismo se izborili sa ovom pošasti. Nadam se da su svi jasno videli da „Čistoća“ ima veoma požrtvovane i vredne radnike. Pokazali smo veliku hrabrost tokom najtežih dana i drago mi je što naš trud i predanost u borbi sa nevidljivim neprijateljem, nije prošao nezapaženo. Hvala predsedniku na tome“, kaže Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“ i čestita svim odlikovanim pojedincima i institucijama.

JKP „Gradska čistoća“ je tokom trajanja vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije Kovid 19, svakodnevno, pored svojih redovnih aktivnosti, radilo i na održavanju visokog nivoa higijene javnih površina u Beogradu. Pored pojačane dinamike čišćenja i odnošenja otpada, radnici „Čistoće“ su dodatno bili angažovani i na dezinfekciji prilaza i krugova bolnica i domova zdravlja, međublokovskih površina i ulica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »