OVE ZNAKOVE HOROSKOPA PRATIĆE ZVEZDA SREĆE TOKOM MAJA 2020.

Peti mesec ove godine donosi nam mnoštvo astroloških aspekata odnosno planetarnih tranzita koji će pojedinim licima prijati, dok će neke iritirati odnosno naterati da nešto promene u svom životu. Tokom meseca maja kada inače u prirodi sve cveta i miriše, desiće se divne promeni sledećim znacima horoskopa.

BIK

Tranzitni Uran je odavno u vašem znaku i ovo proleće će vas samo dodatno podstaći da odbacite sve ono što je staro i nesvrsishodno. Prestanite sa pružanjem otpora promenama koje vam život nameće jer se sve dešava za vaše dobro. Ovo je mesec u kom će veliki broj vas slaviti rođendan, a to znači da ulazite u novi solarni ciklus. Oprostite svima sve, izmirite se sa onima sa kojima niste u dobrim odnosima, promenite navike i počnite da se zdravije hranite. Imaćete mnogo planova, ali je veoma važno da ne budete brzopleti i nestrpljivi. Sve dobro procenite pa tek onda krenite u akciju. Ovo se posebno odnosi na one koji planiraju da pokrenu privatni posao. Pun Mesec desiće se 7. maja preko puta vašeg znaka pa ćete se naći u situaciji kada treba da stavite tačku na sve ono čime niste zadovoljni. Novčane dobitke očekujte 10. maja. Nakon što pospremite život u prvoj polovini meseca, dolazi lunacija odnosno mlad Mesec 22.05. pa je pravi trenutak za neke nove početke ali i putovanja. Čuvajte se preterivanja svake vrste. Budite umereni u svemu!

DEVICA

Ako je iko jedva čekao da bude ukinuto vanredno stanje, onda je to vaš znak. Devica je šesti znak horoskopa i važi za najvećeg radoholika u zodijaku. Ovaj mesec mesec vama će doneti pregršt obaveza, ali i pomalo konfuzije. Trebaće vam vremena da se adaptirate na nove okolnosti, međutim sve će to biti uspešno pa su moguće pohvale i nagrade kroz posao. Trigon Merkura sa Plutonom i Jupiterom 09. i 10.05. ukazuje na povoljne dane za poslovne razgovore, sastanke i pravljenje planova. Moguća su i poslovna putovanja, susreti sa uspešnim i bogatim licima prkeo kojih i vi možete da osetite određene benefite, ali pod uslovom da budete mudri, otvoreni i da svoje ideje predočite onima koji mogu da vas podrže. Nemojte ostajati na poslu mimo radnog vremena jer ste i vi živo biće koje ima svoju porodicu sa kojom treba da provodite trenutke odmora. Sedmog maja imaćemo pun Mesec na nebu, a on će biti u harmoničnom sekstilu s vašim znakom, pa vam savetujem da odbacite loše navike kao i da promenite sve ono čime niste zadovoljni. Trebaće vam dve nedelje aktivnog pospremanja života kako biste spremno dočekali talas dobrih promena koje će otpočeti sa mladim Mesecom 22. majskog dana. Svaki slobodan trenutak provodite sa onima koje volite i organizujte izlete u prirodi, bavite se uređenjem dvorišta, cvećnjaka, voćnjaka ili vrta.

JARAC

Skup planeta u zemljanom elementu zodijaka vama i te kako prija jer ste i vi zemljani znak. Tokom petog meseca ove godine energiju ćete usmeravati ka polju karijere i finansija. Sunce iz znaka Bika biće u jakom zemljanom trigonu prema vašeg znaku pa ćete se osećati odlično, bićete raspoloženi, vitalni te ćete sve češće želeti da uživate uz dobar roštilj i po neku kapljicu pića. Bilo bi dobro da odete na planinu kako biste se nadisali svežeg vazduha i dobro odmorili. U prirodi prikupite snagu jer će vam trebati za brojne poslovne obaveze koje su pred vama. Trigon Merkura i Plutona ukazuje da su mogući uspešni poslovni dogovori kao i transakcije koje će vam omogućiti finansijski likvidnost. Oni koji su u potrzai za poslom imaće plodne razgovore sa starijim i uspešnim licima. Pun Mesec  7. maja biće u sekstilu s vašim znakom tako da je pravo vreme za pospremanje porodičnog gnezda ali i radnog mesta. Oslobodite prostor od svega što vam je nepotrebno. Mlad Mesec  22.05. doneće vam najmanje dva važna sastanka ili poziva koja će vam biti od velike koristi.

Autor Velimir Remić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »