KOMIČARI IZ SRBIJE I REGIONA SVAKOG MESECA U „LISABONU“

JAZZ KANTINA LISABON POSTALA MESTO OKUPLJANJA
POPULARNIH STAND UP KOMIČARA

Darko Mitrović, Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Jovanović, Filip Ugrenović, Dušan Varničić, samo su neki od popularnih domaćih stand up komičara koji svakog meseca svojim humorom ulepšavaju živote Beograđana  u klubu kultne Kombank Dvorane (nekadašnje Dvorane Doma sindikata ). Svojim iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim kroz humorističke, ali i ironične sentence, sa publikom se sjedinjuju u jedno, praveći doslovce neverovatan SHOW.

Posebnu dimenziju humora, na scenu Jazz kantine Lisabon donose i gosti iz regiona, koji su posebnu pažnju ovdašnje publike dobili nakon velikog Regionalnog stand up show-a održanog u oktobru u Velikoj sali Kombank Dvorane. To su Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine, Andrija Dabanović iz Crne Gore.

Momci koji su zaduženi za osmeh na Vašem licu, dobro raspoloženje i pozitivne vibracije, potrudiće se da iz kultnog beogradskog kluba odete nasmejani i sa željom da se na isto mesto vratite i to uskoro! Pre nego pohrlite po karte za sjajan show koji su tako spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili za Vas, pročitajte REDOSLED NASTUPA i dođite da kako biste shvatili I KO SU ZAPRAVO ONI i na sceni, ali i kada se svetla pozornice ugase!

MARKO PULJIZ I ANDRIJA DABANOVIĆ PETAK
 
15. NOVEMBAR 20H

SRĐAN JOVANOVIĆ I FILIP UGRENOVIĆ

SREDA
20. NOVEMBAR 20H

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »