„Trofej Beograda” u karateu i ritmičkoj gimnastici

Sekretarijat za sport i omladinu saopštio je da će se 3. novembra održati „Trofej Beograda” u karateu, dok će se „Trofej Beograda” u ritmičkoj gimnastici odžati 2. i 3. novembra. Organizatori 42. manifestacije su Beogradski karate savez i Karate federacija Srbije, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu. Na turniru, koji će se održati u SC „Banjica (Crnotravska 4), očekuje se učešće oko hiljadu takmičara iz zemlje i inostranstva, u svim uzrasnim kategorijama (od poletaraca do seniora), u katama i borbama.

Svečano otvaranje je u 9.45 časova. 

„Trofej Beograda” u ritmičkoj gimnastici održava se već desetu godinu zaredom kao međunarodno takmičenje za sve takmičarske uzraste i sve kategorije, saopšteno je iz Sekreterijata za sport i omladinu. Takmičenje će se održati 2. novembra od 17.30 do 20 sati i 3. novembra od 10 do 11.25 časova u Sportskoj hali „Master” u Zemunu, a ulaz u dvoranu je slobodan.

Takmičenju će ove godine prethoditi trenerski master klas istaknutog trenera iz Nemačke Galine Kriljenko, trenera olimpijskih, svetskih i evropskih šampionki. 

Susret sa beogradskim trenerima je zamišljen i kao ogledni trening za beogradske takmičarke, koji će se održati u hali „Aleksandar Nikolić”, sutra od 18 do 20 sati.

Na samom takmičenju, učešće će uzeti četiri inostrana, tri kluba iz Srbije i devet beogradskih klubova za ritmičku gimnastiku.

Takmičenje se odvija u organizaciji Gimnastičkog saveza Beograda i njegovog Stručnog odbora za ritmičku gimnastiku, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »