MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE OVU POZU! Žene, bacite se na posao!

Iako žene uglavnom nisu ljubitelji ove poze, mogu da nauče da u njoj koliko-toliko uživaju.

Momci najviše vole „doggie style“. Iako ta poza ženama gotovo nikada nije najbolja, i u njoj ne uživaju toliko koliko uživaju muškarci, možda je vreme da i vi spoznate čari ove poze.Naučite od muškaraca kako se uživa u seksu, prepustite se i uzmite sve što možete da dobijete, čak i iz poza koje vam možda nisu omiljene.- Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj – kaže Džejmi Vaksman, seks guru i autor knjige „Vrući seks – 200 stvari koje biste mogli da probate večeras“. – Iako „doggie style“ nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo, jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla da bude odlična za žene – dodaje Vaksman. Ako i vi i vaš partner najviše volite ovu pozu ili možda uopšte ne uživate u njoj, evo nekoliko saveta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam postati najdraža.

FOTO: PIXABAY.COM

Dominacija 

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu da biste mogle da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas.

– To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimuliše G-tačku i skoro garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njena leđa, preko kojih pada raspuštena kosa, može da bude jako seksi – kaže Vaksman.

Skupite kolena 

Logično je da, kada partner ulazi u vas otpozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može da klizi u vas. Evo jednog trika koji će vam omogućiti da više uživate u tome!

– Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo. Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste – savetuje Vaksman.

Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i dira vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

Izvor: Informer, Foto: Pixabay.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »