Besplatno odnošenje kabastog otpada

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će 2. i 3. novembra 2019. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti.

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada o tome mogu obavestiti službu „Pozivni centar“ koji je dežuran svakog prvog vikenda u mesecu od 7 do 14 časova, na broj telefona koji je besplatan 0800-000807. 

„Čistoća“ apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje.

Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Foto: JKP Gradska čistoća

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »