Imlek i Moja Kravica najomiljeniji među potrošačima – KOMPANIJA IMLEK DVOSTRUKI DOBITNIK PRIZNANJA “MOJ IZBOR”

Kompanija Imlek dvostruki je dobitnik ovogodišnjeg priznanja „Moj izbor“. Imlek je prema glasovima potrošača koji su tokom protekle godine anketirani širom Srbije, proglašen najomiljenijim proizvođačem u zemlji. Takođe, Imlekov brend Moja Kravica prema mišljenju anketiranih građana osvojio je priznanje za najomiljeniji brend u kategoriji „mleko i mlečni proizvodi“.  Ova dva značajna priznanja potvrda su kvaliteta i sigurnosti koje kod potrošača uživa kompanija Imlek.

Priznanje “Moj izbor” jedinstveno je zbog toga što je jedino koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Moja Kravica je bila i ostala omiljeni porodični brend, zbog čega je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za decu i celu porodicu. Upravo zbog svoje duge tradicije i vrhunskog kvaliteta, već dugi niz godina uživa poverenje potrošača.

– Izuzetna nam je čast što su upravo potrošači ti koji su još jednom prepoznali naš trud i dodelili ova značajna priznanja kompaniji Imlek i brendu Moja Kravica. Ovim priznanjem još jednom smo dokazali da je kompanija Imlek simbol za kvalitet bez kompromisa koji traje više od šest decenija. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, radosti i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje – istakao je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »