Dijamant ulje 9. godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu “Moj izbor”

U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje “Moj izbor” 9. godinu zaredom. Nakon dva kruga glasanja Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja nagradom u kategoriji “Ulje, prilozi i prelivi”.

– Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo i ostalo omiljeni brend potrošača sa tradicijom dužom od 80 godina – izjavila je ­­­­­­­­­­­­­­­Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant i dodala: “iskustvo i znanje upisani su u naše poslovanje i imidž koji pažljivo gradimo. Potrošači nam veruju što je dokaz da se ulaganje u kvalitetan proizvod isplati.”

Priznanje “Moj izbor” sprovodi se 9 godina u organizaciji udruženja Moja Srbija u cilju podsticanja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima. Ovogodišnja dodela realizovana je uz podršku predsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Grada Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »