Kompanija Imlek u saradnji sa Skupštinom grada Beograda donirala uskršnje paketiće deci iz Zvečanske

Predstavnici kompanije Imlek su u saradnji sa čelnicima grada Beograda ulepšali uskršnje praznike štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, sada već tradicionalnim druženjem i donacijom Moja Kravica mlečnih paketića. Mališani bez roditeljskog staranja uživali su u prazničnom duhu uz farbanje uskršnjih jaja, kreativne radionice i mađioničarske trikove.

Uz najradosniju uskršnju aktivnost, ukrašavanje jaja, mališanima su osmehe mamili i paketići omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica mleka sa ukusima, koji sadrže sve neophodne hranljive sastojke za pravilan rast i razvoj dece. Sa ciljem da im ovaj Uskrs ostane u sećanju kao jedan od najlepših, sve štićenike je u paketiću dočekala i plišana igračka Moja Kravica, kojoj su se najviše obradovali.

– Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja Kravica se potrudila da i ove godine ulepša uskršnje praznike mališanima iz Zvečanske. Raduje nas što smo druženjem i mlečnim paketićima doprineli njihovom zdravijem i srećnijem odrastanju, i kreirali uspomene na praznične trenutke koji su posebno značajni u životu svakog deteta. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo – izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

– Briga o deci, o njihovim pravima i potrebama jedan je od prioriteta Grada Beograda. Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde na ovako lepom događaju i želela bih da se zahvalim kompaniji Imlek na donaciji paketića Centru za zaštitu odojčadi dece i omladine. Ovom prilikom bih pozvala i ostale društveno odgovorne komanije da slede primer Imleka koji već ima dug staž u ovakvim i sličnim humanitarnim akcijama. Bez obzira što su povod današnjeg druženja Uskršnji praznici, uvek je pravo vreme za organizovanje aktivnosti koje imaju za cilj pomoć i podršku onima, kojima je to potrebno,  svaka donacija znači deci i  ovim gestovima vraća im se osmeh na lice. Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu ima dugu tradiciju privremenog zbrinjavanja dece, svih uzrasta, usled nemogućnosti boravka u prirodnoj porodici. Trudićemo se da i dalje pružamo pomoć i finansijsku podršku Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine, u cilju obezbeđivanja što kvalitetnijih uslova za boravak i rad sa decom, jer se upravo uspeh i razvijenost jednog društva ogleda u njegovom odnosu prema najmlađoj i najstarijoj populaciji – izjavila je Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu, grada Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »