Planeta koja se u astrološkoj simbolici odnosi na akciju, borbenost, ratobornost, nemir i ljutnju Mars boraviće u vazdušnom znaku Blizanaca sve do 16. maja 2019. godine. Tranzitni Mars putovaće kroz prirodnu treću kuću horoskopa koja se tiče braće, sestara, rođaka, komšija, komunikacije, kratkih putovanja, učenja, kurseva, saobraćaja, automobila, trgovine, papirologije. Velimir Remić, pisac i prognostičar Mundane astrologije otkrio je šta nas sve očekuje u ovom periodu.

Pred nama je period u kom će Blizanci, Vage, Vodolije, Lavovi i Ovnovi imati kosmičku podršku za velike promene i pokretanje sa nulte tačke. Vreme je za akciju. Vreme je da se pomerite iz zone lažnog komfora u kojoj stagnirate duže vreme. Načinite iskorak ka uspehu.

Dobro je vreme da se upiše kurs, potpiše važan ugovor, dobije radna dozvola ili viza, obiđu voljena bića koja dugo niste videli, ali i da se pozabavite nadogradnjom sopstvene ličnosti.

Ovaj astrološki tranzit negativno će se odraziti na Strelčeve, Device i Ribe kako u znaku tako i u podznaku ali i u životima onih koji imaju istaknute planete u istoimenim znacima u svom natalnom horoskopu. Čuvajte se brze vožnje jer su naglašene nezgode u saobraćaju. Pripazite i na svoj ponašanje zato što sada lako može doći du verbalnog sukoba sa ljudima iz neposrednog okruženja.

Mnogi od vas osetiće nemir, nervozu, nestrpljenje ali i nagon da nešto promene u svom životu. Mars u Blizancima doneće probleme ne samo sa u konverzaciji sa drugima, već i požare u trgovačkim centrima, na automobilima kao i ekplozije koje će biti podmetane ispod četvorotočkaša i to posebno kada Mars i Neptun budu u napetom i opasnom kvadratu od 27. aprila pa na dalje.

U opasnosti su Crna Gora, Italija, Belgija, Danska, Island, Egipat, Kolumbija, Venecuela ali i Amerika. U navedenim zemljama biće učestalih nesreća kako u drumskom tako i u vazdušnom saobraćaju. Naglašeni su nemiri na ulicama, vatra, dim, pobune, pa će vojska i policija imati pune ruke posla. Ovo je izazovan period za vatrogasce širom sveta.

Od poslednje nedelje aprila pa sve do 16. maja aspektovane su havarije u fabrikama koje proizvode oružje, ali i koje prerađuju opasne materije, kućnu hemiju i slično. Moguća je pojava otrovnih oblaka u vazduhu kao i trovanje ljudi. Tada izbegavajte korišćenje plinskih boca u domaćinstvu kao i vožnju automobila na plin. Na globalu su moguće talačke krize u školama, bankama i trgovačkim centrima, masovna pucnjava u takvim objektima kao i ekspanzija terorističkih napada.

Na ličnom planu ovaj traznit doneće kritikovanje, vređanje kao i fizičke obračune među ljudima koji su skloni tučama i nasilju. Važno je biti mudar, strpljiv i pravilno kanalisati ovu energiju tako što ćete stalno biti okupirani nekim poslovima i obavezama.

Pojedinim licima Mars u Blizancima doneće probleme sa disanjem, plućima, bronhijama pa je pušačima savetujem da što pre batale konzumiranje duvana, da greh pušenja ispovede kod sveštenika i da se nakon posta pričeste i spasu od bolesti.

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici:

Autor: Promo

Foto: Pixabay.com