Marina Sekulić objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom“Ko je Ona?“ u kojoj su ispričane priče mladih u potrazi za ljubavlju, pripadnošću i sigurnošću.

Posmatrano sa strane, čini se da je ovaj naš Beograd postao metropola interesa, da su se ljudi otuđili, da smo roboti društvenih mreža, da je sve više usamljenih iako ih neretko vidite u velikom društvu. Čini se da više nema onihpravih ljubavi o kojima su vam roditelji, bake i deke pričali. Ali zapravo, negde skriveno, kada zgazimo svoj ego, priznaćemo da jedino toj iskonskoj ljubavi i težimo.

Na stranama ove knjige videćete šta se sve dešava u muško-ženskom svetu dok tražimo ono „zauvek“.

I dok jurimo sreću, polako odrastamo. A tada se dešavaju situacije o kojima Vam nisu pričali. I koje su se nadali da ćete izbeći. Ali dok se ređaju porazi, akteri ove knjige ne odustaju.

Jer, kako autorka knjige Marina Sekulić kaže: „Sve će na kraju biti dobro. Ako ne bude dobro onda nije ni kraj. Ja ću opet biti neiskvarena i željna takve pažnje i ljubavi, a šta ćeš ti?“

Promocija knjige biće održana u petak 8. marta u hotelu Zepter na Terazijama 10 sa početkom u 19 sati.

Biće to sjajna prilika da se evociraju uspomene o naivnim očekivanjima, zaljubljivanjima, nadama pa čak i izgubljenim bitkama. Jer život možda nije uvek pravedan ali je lep. A ljubav uvek nađe put…