ASTROLOG OTKRIVA ŠTA NAS SVE ČEKA U DECEMBRU – Evo koga očekuje napredak u poslu, novac i uspeh na ljubavnom polju

U poslednji mesec ove godine ulazimo sa iritabilnim apektom Venere sa Uranom, pa je potrebno biti oprezan posebno u polju partnerskih odnosa.

Na globalu su mogući zemljotresi i olujni udari vetra. I tranzitni retrogradni Merkur vraća se u Škorpiju pa je neophodan oprez u saobraćaju.

05.12. Sunce i Neptun formiraće kvadratni aspekt koji nam donosi maglu, kišu, loše vreme, pospanost, izdaju, obmanu, prevaru ali i frku na moru, probleme sa brodovima, čamcima i ostalim plovilima, ali i požare i incidente sa opasnim materijama.

06.12. Merkur konačno kreće direktivno pa će svima da bude bistrije u glavi, a i moći ćemo da se dogovaramo i putujemo bez bojazni od negativnih posledica.

07.12. Mars i Neptun zagrliće se u Ribama pa eto problema sa dimom, trovanjem, plinom, požarima, smorenošću i padom energije.

13.12. Merkur će ponovo ući u znak Strelca što nam otvara puteve ka inostranstvu.

16.12. Venera i Saturn biće u lepom aspektu donoseći nam priliku za ljubavnu sreću, smirenje i rešavanje važnih finansijskih pitanja.

Autor: Promo

17.12. Mars iz Riba biće u sekstilu sa Plutonom u Jarcu pa eto prilike za napredak kroz polje karijere.

20.12. Desiće se fenomenalan vatreni trigon Sunca iz Strelca sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Ovaj protočni pozitivni aspekt najviše dobrih prilika, promena i pozitivnosti doneće Ovnovima, Lavovima i Strelčevima.

21.12. Venera iz Škorpije gradiće veliki isceljujući i izuzetno pozitivni aspekt sa Neptunom u Ribama. Očekujte duhovni rast i ljubavnu čaroliju, a naglašeni su i veći novčani dobici, kao i pokloni na tajnoj osnovi. Ovaj aspekt obradovaće Škorpije, Ribe i Rakove. Istog dana Merkur i Jupiter zagrliće se u aspektu konjunkcije u Strelcu pa eto vam prilike za dobijanje papira za odlazak u inostranstvo kao i za rešavanje važnih papiroloških zavrzlama. Ova konjunkcija najviše će da prija vatrenim predstavnicima zodijaka.

Tranzitno Suce ulazi u znak Jarca 21. decembra i to na dan kada zvanično kalendarski počinje zima.

Astro alarm uključićemo 25.12. zbog kvadrata Merkura i Neptuna koji će da donese nesreće na putevima.

28.12. Venera i Pluton biće u harmoničnom sekstilu koji donosi dobre prilike za rast na poslu kao i za novčane dobitke i uživanje u ljubavnom segmentu života.

MESEČEVE MENE U DECEMBRU

Mlad Mesec imaćemo 7. decembra 2018. godine u 08:21 časova po srednjeevropskom vremenu. Lunacija će se desiti u znaku vatrenog Strelca u prirodnoj devetoj kući horoskopa.

Autor: Pixabay.com

Pun Mesec desiće se 22. decembra 2018. godine u 18:50 časova po srednjeevropskom vremenu. Mesečeva kulminacija biće aktivirana u znaku kardinalnog i vodenog Raka.

Autor: Velimir Remić, pisac i astrolog

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

Foto: Pixabay.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »