Izdajete stan? Ova 3 TRIKA podižu cenu svakoj nekretnini

Kada izdajemo stan, normalno je da želimo da ga predstavimo u najboljem svetlu osobama koje su potencijalni novi stanari. Od čišćenja i uređivanja enterijera, do dekoracije i same atmosfere u njemu, postoji mnogo faktora koji mogu uticati na njegovu cenu.

Ženeviv Gorder je pravi profesionalac kada su u pitanju nekretnine, ali i uređivanje domova koji se daju za izdavanje. Na našu sreću, odlučila je da sa nama podeli tri najbitnija saveta koji nam mogu pomoći da bolje prođemo na tržištu, ali i da ostanemo upamćeni kao neko ko zaista ima stan za primer i cenu koja odgovara.

Svetla, lagana baza 

Prvo pravilo kod izdavanja? Sve mora da bude neverovatno čisto i uredno. Kada otvorite vrata, dom mora da miriše, izgleda i oseća se čisto. Da biste postigli ovakav prvi utisak, Gorderova predlaže bele zidove i svetao nameštaj ili presvlake.

Autor: Pixabay.com

Investirajte u dobar dekor za krevet i sam krevet 

Ako je vaš dom prelep, ali krevet odstupa od ovog izgleda i izgleda grozno sa jeftinim presvlakama, niko vam neće dolaziti više, našalila se Ženeviv. Kako početi sa preuređivanjem? Investirajte u dobre presvlake, navlake i dekoraciju u vidu jastuka.

Ostavite poklone dobrodošlice 

Male stvari ostavljaju veliki utisak i ne moraju uopšte da budu skupe. To može biti boca vina ili hrana koja je autentična za vaš kraj. Kada neko putuje i onda dođe posle dugačkog puta u iznajmeljeni stan, sigurno želi da se donekle oseća kao kod kuće, što podrazumeva neku hranu i sok. Sve to pripremite i ne zaboravite ni na sveže cveće koje dodatno ulepšava i opušta atmosferu. Sve ovo može suptilno reći osobi kojoj ste iznajmili stan da je kod kuće, a ne u hotelu.

Izvor: Ženskimagazin, Foto: Pixabay.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »