Decembarska čarolija: Donosimo vam ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SVIH 12 PODZNAKA

Stigli su nam hladniji dani, a sa njima i potreba da uživamo u toplini porodičnog gnezda ili u zagrljaju voljene osobe.

Neki će tokom ove zime toplotu osetiti jedino preko radijatora ili šporeta na drva, dok će kosmos nagraditi pojedina lica pravom ljubavnom decembarskom čarolijom. Pred nama je zima koja će da bude obeležena tranzitom Venere – planete ljubavi, novca i seksa kroz znak Škorpije i prirodno osmo polje horoskopa. Šta vašem podznaku poručuju zvezde i planete ove zime?

PODZNAK OVAN

Venera se ponovo vraća u vaše osmo polje horoskopa, čisto da vas malo prodrma i probudi u ove hladne dane kada je nizak nivo vaše životne energije. U svom putovanju kroz znak Škorpije kao i kroz harmonične aspekte sa Saturnom, Neptunom i Plutonom odslikava fantastičan period za uživanje u intimi, ljubavi ali i zaradi novca. Sve će biti obavijeno velom tajne i ovo su dani kada je moguće da vam se vrati neko iz prošlosti želeći obnovu veze i uživanje u zajedničkim trenucima. Vodite računa o tome koga ćete puštati u svoj život. Nemojte da nasedate na partnerove tužne priče i razne izgovore. Otvoreno pričajte o svemu.

Autor: Pixabay.com

PODZNAK BIK

Ulazak Venere u vaše polje partnerskih odnosa odnosno u sedmu astrološku kuću nagoveštava period u kom ćete biti skloni ljubomori ali i posesivnosti. Dajte sve od sebe da iskontrolišete takva negativna osećanja jer nema potrebe da od muve pravite medveda. Ako budete tolerantni i smireni, druga strana će umeti da to ispoštuje pa su naglašena uživanja uz intimne večere u dvoje, a nije isključeno ni dobijanje poklona od voljenog bića. Oni koji su sami preko prijatelja mogu da upoznaju zanimljivu osobu i otpočnu stabilnu vezu. Povoljni dani su 16, 21 i 28. decembar ove godine.

PODZNAK BLIZANCI

Obratite pažnju na to ko će da vam se udvara preko polja posla. Naime, tranzitna Venera putovaće vašim šestim astrološkim poljem pa će vam se ukazati najmanje tri dobre prilike za uživanje u decembarskoj ljubavnoj čaroliji. Pratite znakove na putu ali obavezno izbegavajte zabranjeno voće kako se posle ne biste gorko kajali. Klonite se misli koje vas odvode u prošlost i blokiraju. Vreme je da se okrenete budućnosti i da sami sebe ne blokirate. Osoba koja će se zainteresovati za vas ima jak libido i nezasita je u krevetu. Dobro procenite situaciju i donesite mudru odluku bez da ikoga sa strane konsultujete.

PODZNAK RAK

Pred vama je čarobno lepa zima u kojoj ćete imati priliku da uživate u ljubavnim trenucima koji će biti ispunjeni nežnošću, dodirima, poljupcima, zagrljajima ali i darovima. Ukoliko ste u vezi, plodnost je naglašena pa obratite pažnju šta radite! Ako ste sami i tragate za novom osobom za vezu ili brak, idite na mesta gde su slavlja, muzika uživo i gde je provereno dobar provod. Planeta ljubavi Venera putovaće vašim petim poljem horoskopa donoseći priliku za uživanjem kroz polje ljubavnih veza i partnerskih odnosa. Ukoliko ste imali nesuglasice proteklih dana, sada će se sve polako doevsti u red i konačno ćete biti emotivno ispunjeni i srećni.

Autor: Pixabay.com

PODZNAK LAV

Harmonični aspekti tranzitne Venere sa Saturnom, Neptunom i Plutonom ukazuju da je pred vama izuzetno zanimljiva zima u kojoj ćete akcenat staviti na učvršćivanje postojeće veze. Horoskop otkriva da ćete najviše voleti da slobodno vreme provodite sa voljenom osobom u toplini doma uz dobru klopu i omiljene napitke. Partner/ka će često svraćati kod vas kući što će u vama buditi neopisivu sreću i dobro raspoloženje. Ukoliko ste slobodni i jedva čekate da se zaljubite treba da se aktivirate posebno preko polja posla jer tamo možete da se dopadnete starijoj osobi koja će da vam šalje ljubavne signale. Povoljni dani za ulazak u vezu su 16, 21 i 28. decembar.

PODZNAK DEVICA

Najradije biste sada spakovali kofere i krenuli na romantično putovanje, ali savetujem vam da sve dobro isplanirate onako kako baš vi umete i to do najsitnijih detalja. Predložite voljenoj osobi zajednički vikend izlet na planinu ili u neku evropsku metropolu, kako biste uživali u zimskoj čaroliji koja je pred vama tokom decembra meseca. Tranzitna Venera biće u Škorpiji u vašem trećem polju horoskopa pa eto uživanja na putu ili preko lica iz vašeg komšiluka – neposredne blizine. Neko iz susedstva je bacio oko na vas, ali vi se pravite da ne kapirate o čemu se tu radi. To vam je poziv na intimno druženje, ali pošto ste vi probirljivi i imate visoke kriterijume sigurno od seksa neće biti ništa. Oni koji su slobodni upoznaće na nekom putovanju zanimljivu osobu, a nisu isključeni ni kontakti preko društvenih mreža. Prihvatajte sve pozive za proslave i druženja – tamo će biti dosta lepih i šarmantnih slobodnih ličnosti.

PODZNAK VAGA

Zima je godišnje doba u kom vam nije do života, a kamo li do ljubavi i seksa. Planete se lagano skupljaju u znaku Jarca što vama nikako ne ide u prilog. Horoskop otkriva da ćete se izolovati od svih i svega i da nećete biti zainteresovani za društvena okupljanja. Osluškujte svoje srce i nemojte raditi ništa na silu. Bez obzira na vašu bezvoljnost, Venera iz Škorpije ukazuje da ćete imati nekoliko ponuda za ljubavna uživanja ili upoznavanja ako ste sami. Oni koji su u braku ili vezi, energiju će usmeriti ka polju finansija jer će više nego ikada pare stizati pa to treba dobro iskoristiti, a za ljubav i seks – biće vremena kad malo otopli vreme i prođu zimski mračni dani.

PODZNAK ŠKORPIJA

Vi ćete biti najpoželjniji podznak horoskopa tokom predstojeće zime. Naime, stiže vam planeta Venera u goste i sa sobom nosi pregršt darova i divih ljubavnih prilika. Preporučujem vam da napravite promenu kada je reč o frizuri ili načinu odevanja. Osvežite svoj izgled i što više se krećite. Niko neće ostati ravnodušan na vašu lepotu i harizmu kojom ćete da zračite posebno u mesecu decembru. Ljubomora i posesivnost vam nisu strani, ali vas upozoravam da budete racionalni i da ne sprovodite kontrolu niti torturu nad osobom sa kojom ste u vezi. Prepustite se zimskoj čaroliji sa puno poverenja. Venera će graditi divne aspekte sa Saturnom, Neptunom i Plutonom pa je ovo period u kom ćete osim ljubavne sreće imati i fantastičan progres kroz polje posla i finansija. Potrošite neki dinar i obradujte one koje volite, valja se! Oni koji su slobodni mogu da očekuju zanimljiv susret na putu i to u trenucima veoma hladnog vremena.

PODZNAK STRELAC

Ako ste pobornik tajnih veza i avantura onda ćete imati priliku da se upustite u rizične kontakte koji posle mogu skupo da vas koštaju. Oprez! Venera će tranzitirati vašim poljem tajni pa će vam se nametati situacije koje će po malo i da vas plaše. Ovo je period kada će osobe iz prošlosti uporno da vas zovu sa željom da makar i na kratko ponovo osete vaš dodir, poljubac i zagrljaj. Budite mudri i oprezni, jer ovo nije vreme da se stara jela podgrevaju. Oslobodite se tereta prošlosti i okrenite se budućnosti. Ako ste sami postoji prilika za ulazak u tajnu vezu, ali vodite računa da ne bude sa zauzetim osobama kako na sebe ne biste navukli strašan greh. Snovi će vam biti intenzivni i ticaće se ljubavno-seksualnih odnosa. Izbegavajte lica koja su problematična ili u sukobu sa zakonom!

Autor: Pixabay.com

PODZNAK JARAC

Vaše polje prijatelja biće aspektovano tako što će planeta ljubavi, seksa i uživanja Venera da putuje kroz znak Škorpije odnosno vašu jedanaestu kuću horoskopa. To znači da treba što više da izlazite sa društvom u provod ali i da ćete ukoliko ste slobodni, imati najmanje tri prilike tokom zime da uđete u vezu. Neko od prijatelja biće posrednik ili provodadžija. Ako ste već u vezi ili braku, nastaviće se trend stabilnosti, ali vam savetujem da više pažnje posvetite osobi sa kojom delite i dobro i loše. Neka sada posao i finansije budu u drugom planu, a vi pod ruku uhvatite onog koga volite i pravac do bioskopa ili na vikend zimovanje. Moguće je da će neko sa puta da dođe i obraduje vas kako svojom pojavom, tako i darovima.

PODZNAK VODOLIJA

Tranzitna Venera tokom predstojeće zime boraviće u vašoj desetoj kući statusa i karijere. To ukazuje i na mogućnost zaljubljivanja u kolegu sa posla ili će neko iz radnog kolektiva otvoreno pokazivati emocije prema vama. Samo ako ste slobodni dajte priliku udvaračima, ali ako ste već u braku ili vezi i nađete se u situaciji da vam se preko posla udvaraju saradnici, nipošto nemojte da upaate u takva iskušenja jer biste mogli biti žrtva velikog skandala. Biće dosta ponuda da se tajno viđate sa nekim ko je stariji od vas, ali moj savet je da odbijete sve nemoralne ponude. Neki će hteti čak i da vas plate ili vam daju skupocene poklone samo da budete sa njima. To je nemoralno i bez razmišljanja odbijte. Više se družite i krećite među ljudima.

PODZNAK RIBE

Kofere spakujte, pasoš u ruke uzmite i obavestite vaše prijatelje ili rodbinu da im stižete u kratku posetu u inostranstvu. Nameštaju vam se prelepi aspekti za putovanja van mesta trenutnog prebivališta. Venera – planeta ljubavi putovaće vašim devetim poljem horoskopa tokom ove zime pa eto vam sreće i radosti preko inostranstva ali i kroz putovanja na dalje destinacije. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da baš tamo upoznate osobu koja je starija od vas, odgovorna i prijateljski nastrojena i zainteresovana za ulazak u vezu pa čak i brak. Nemojte da tražite dlaku u jajetu već se opustite i uživanju prepustite. Neki od vas doživeće i to da im se iz prijateljstva rodi ljubavna čarolija. Dobro razmislite vredi li rizikovati. Slušajte svoju intuiciju koja je skoro pa nepogrešiva.

Autor: Velimir Remić, pisac i astrolog

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

Autor: Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »