Ispovest trudnice koja mora da ima se*s: On nije želeo da nosi kondom, a evo koje su mi sada obaveze!

Rešila da javno progovori.

Mnoge žene nemaju hrabrosti o tome da pričaju, ali ova supruga je probila led i podelila svoje iskustvo. Muževi su uvek spremni na se*s, a kada njihove žene nisu, onda dolazi do problema, koji može da eskalira i čak da dovede do razvoda.

Supruge očekuju razumevanje i podršku od strane svojih partnera, pa su tek onda voljne da stupe u se*sualne odnose. Ipak, često se desi da muškarci na ove detalje ne obrate pažnju. Žena, kojoj je se*s napravio pakao od života, rešila je da o tome javno progovori, a ovo je njena priča.

– Imam dete od tri godine i još jedno na putu. Posle prvog deteta sam odlučila da pijem pilule za kontracepciju, ali sam kao nus pojavu imala ozbiljan višak kilograma koji je počeo da utiče na moje celokupno zdravlje.

Moj muž je izričito odbijao da koristi kondom, ali je istovremeno očekivao da ja, ne znam kako, budem zaštićena. I tako, sada sam trudna i muka mi je više od tog se*sa. Ispostavlja se da mi je samo ogromna smetnja u životu.

Već mi je dovoljno naporno. Sama se brinem o našem sinu i sređujem našu kuću, a tu nema prostora ni za trunčicu odmora. Moj suprug to, naravno, ne primećuje. Ali je zato uvek spreman za seks. Čak ga nije briga ni što sam trudna. Običan egoista – ispričala je jedna žena.

Izvor: Alo; Foto: Pixabay.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »