Izgovorite ove reči, ništa vas ne košta.

Tri puta vode do bogatstva: rad, vera i sreća. Da radite i verujete, morate sami, a sreću dozovite magijom. Ipak, morate da imate na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja para neće delovati ako vi sami ne preduzmete ništa. I sreća voli vredne.

Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag doneti kovčeg izgubljenog blaga. Dobro je da vam kupatilo ili kuhinja budu u jugoističnom delu kuće jer u njima ima tekuće vode.

U jugoistočnom delu stana treba da imate vodu. Fontanu, vazu, akvarijum…

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem levom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode.

Zato u taj deo stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

Redovno brišite prašinu

U zoni bogatstva uvek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obređne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani. Osim toga, Kinezi se vrlo brižljivo odnose prema svojim ribicama. Veruje se da gazdi ne preti finansijska kriza sve dok su njegove ribice žive i zdrave. Smrt samo jedne ribice smatra se zloslutnim predskazanjem.

Zamislite da ste bogati

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama. Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva. Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom delu stana. Međutim, da bi ovaj ritual uspeo, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.

Ovo su čarobne reči:

• Bogata sam

• Moje finansije su stabilne

• Sve što radim donosi profit

• Moj imetak se uvećava

• Mogu da priuštim sebi i svojim bližnjima sve što hoću

Da biste privukli novac, morate ga voleti gde god da se nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

• Radujte se kad drugima dobro ide, samo tako ćete signalizirati višim silama da volite pare.

• Ako vam je teško da kontrolišete misli i osećanja, počnite bar da kontrolišete reči, jer misli i artikulišemo govorom.

• Ponavljanje afirmativnih fraza pomoći će vam da promenite negativan obrazac mišljenja koji je odbijao novac od vas.

• Ako za svoje finansijske probleme krivite muža, roditelje, prijatelje, državu, bogataše – samo ćete tapkati u mestu, a vaša razočaranja i problemi ostaće u vama.

• Zapamtite, traženje krivca i kukanje neće uneti pozitivne promene u vaš život. Takvim stavom samo produbljujete sve što je loše.

• Svaljivanje krivice na druge blokira vaše stvaralačke i kreativne moći. Ono otežava i usporava učenje govora uspeha.

• Nemojte upasti u zamku ogorčenosti. Nemojte iza svakog problema tražiti negativan podtekst i spletke, to će blokirati vaše kapacitete da rešavate probleme.

• Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas… To će oterati negativne misli, jer magija radi po principu zamene. Na primjer, ako čašu punu prljave vode stavite pod česmu, u njoj će se uskoro naći čista voda.

IZVOR: Alo; FOTO: pixabay.com