KAKO DO BRONZANOG TENA: Jednostavan način kako da zablistate tokom letnjeg perioda i sa šminkom!

Zablistajte!


Iako tokom leta ne volimo da se šminkamo, malo suptilne šminke nikada nije na odmet. Leti najčešće izbegavamo upotrebu pudera, ali i jaku i tešku šminku koja nam u većini slučajeva smeta zbog toplote i znojenja. Ipak, ne možemo da odolimo bronzanom izgledu koji je suptilan, elegantan i odličan za dnevni izgled, bilo da idete na posao ili u kafić.

Za ovaj mini tutorijal vam neće biti potrebno mnog šminke, već samo jedam proizvod – senka u metalik bronzanoj boji ili ajlajner.

Kako da kreirate najjednostavniji bronzani izgled?

Prvi korak: Uzmite četkicu za iscrtavanje tečnog ajlajnera (asimetrična je) i naprskajte po njoj malo prajmera u spreju. Na ovaj način ćete olakšati razmazivanje senke u željenom pravcu.

Drugi korak: Izaberite senku u metalik bronzanoj nijansi i nanesite je malo na četkicu.

Treći korak: Poput ajlajnera, uz gornju liniju trepavica izvucite liniju , tako da joj se kraj (špic) završava malo posle spoljneg ugla oka. Isto ponovite i na drugom okom.

Maskaru možete staviti po želji, ali vam nije potrebna jer je odsjaj senke dovoljan za kreiranje bronzanog, letnjeg efekta.

Ako umesto senke želite da upotrebite ajlajner, jednostavno ga nanesite kao po običaju. Bitno je da bude u bronzanoj nijansi.

Nadamo se da vam se sviđa ovaj izgled!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »