ALFA GRUBIJAN ILI NEŽNI PRINC: Mnogo toga možete SAZNATI o njemu po tome šta VOLI u SEKSU! (FOTO)

Upoznajte svog ljubavnika i način na koji vas doživljava.


Da li ste se ikada zapitali zašto je vaš dragi toliko nežan u krevetu Ili zašto je uvek grub? Stručnjaci kažu da način na koji on vodi ljubav otkriva zapravo mnogo o njemu, ali govori i o njegovom doživljaju partnerke. Ako konačno želite da saznate što ga vuče u vaš krevet i zašto baš tako vodi ljubav, pročitajte ovih nekoliko analiza.

MUŠKARAC KOJI VOLI NEŽAN SEKS

Ako muškarac preferira nežan seks uz puno maženja, to ne znači da nije strastven i dobar u krevetu. Stručnjaci kažu da to zapravo pokazuje da mu je stalo do vas. Možda je malo preoprezan i ne dopušta impulsima da ga vode. Ako želite strastveniji seks, dajte mu to do znanja, ali nežno.

MUŠKARAC KOJI VOLI ŽESTOK SEKS

Njemu u krevetu nisu strane proste reči? Tokom seksa vas gleda i njegove ruke su stalno na vašemu telu? Reč je o muškarcu koji teško prihvata i priznaje sopstvene emocije. Takvi muškarci ponekad smatraju da je seks jedino područje na kojemu su zaista dobri. Ako mu slučajno kažete da niste zainteresovani za seks jer ste umorni, njegov ego biće strašno pogođen. S takvim muškarcima najbolji je otvoreni razgovor.

MUŠKARAC KOJI VOLI EKSPERIMENTIŠE I RIZIKUJE

Nepredvidiv muškarac koji inicira seks čak i u nekim neprikladnim situacijama prilično je slobodouman i siguran u sebe i svoju partnerku. Voli da isprobava i nove poze i neobične seksualne maštarije. Žena katkad može da pomisli da je takav muškarac ne poštuje.

MUŠKARAC KOJI VOLI GRUB SEKS

Muškarac koji je u krevetu žestok i čak pomalo grub uz minimalnu prisutnost romantičnosti, seks najčešće služi za oslobađanje od stresa. Ako vam to smeta i ne volite takav način seksa, recite mu da pre vođenja ljubavi obavi neku drugu fizičku aktivnost kako ne bi negativnu energiju doneo u krevet. Problem je što su neki muškarci od malena naučeni da moraj da budu pravi muškarci, pa se tako ponašaju i u krevetu. Žene koje su sa takvim muškarcima treba da budu malo dominantnije kako bi seks bio ravnopravna igra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »